Toimistoon

Toimistotiloissa taide lisää viihtyvyyttä ja se inspiroi. Kaikki haluamme työskennellä kauniissa ja viihtyisässä ympäristössä.

Teoksia voidaan toteuttaa yrityksen bärndiväreissä ja suunnitella juuri sinun tilaasi sopivat teokset. Pohjamateriaaleja on paljon josta valita ja voin toteuttaa myös erikoisen muotoisia teoksia puureliefeillä tai ilman. Vain taivas on rajana tässä projektissa. 

Akustiikkateokset vaimentavat ääntä ja ovat täydellisiä neuvotteluhuonesiin, co-working tiloihin ja muihinkin yleisiin tiloihin. 

Puuteokset ovat näyttäviä ja erilaisia vaihtoehtoja perinteisille teoksille. 

Canvas teoksia voidaan toteuttaa monilla eri tekniikoila aina tekstuuriteoksista, perinteisempiin maalauksiin ja niihin voidaan lisätä myös puureliefiä tai voin hyödntää myös yritykselle ominaisia elementtejä ja materiaaleja joiden avulla voidaan vahvistaa brändisanomaa. 

 

Kotiin

Koti on meille tärkeä paikka jossa rentoudumme, lataamme akkujamme ja haluamme viihtyä. Taiteella on valtava merkitys kodin sisustuksen korostamisessa. 

 

Jokainen koti on erilainen, niin on myös Annika Salmi Art teokset. Voin tehdä juuri sinuun tilaasi sopivan teoksen joka sopii niin koon kuin värimaailmankin puolesta

 

Teoksia on pieniä ja suuria, akustiikka, puu ja canvas pohjilla. Voit valita juuri sinun tarpeisiisi ja haluihisi sopivat materiaalit ja sävyt. 

Julkiselle Paikalle

Julkisia tiloja on paljon erilaisia. Osa on pieniä ja matalia kun taas osa suuria ja korkeita. Riippumatta tilasta, taide tuo julkiseen tilaan nyttävyyttä ja sen avulla voi myös kertoa tarinoita. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tilaasi ja brändiväreihisi sopivat teokset. 

Tie

Vapaa-ajan asunto

Monet viettävät paljon aikaa vapaa-ajan asunnolla niin kesällä kuin talvellakin ja on tärkeää että toinen koti on myös viihtyisä. Taiteen avulla voit tuoda esiin upeaa sisustusta ja luoda erilaista tunnelmaa. 

Akustiikkateokset tuovat ihanaa rauhaa ja hiljaisuutta, puuteokset taas korostavat upeasti mökkien ja huviloiden puisia elementtejä. Canvas taulu on perinteisempi vaihtoehto joka kuitenkin häikäisee vahvalla olemuksellaan ja tuo eleganttia ilmettä tilaan.